HIT SERIJA: INTO THE BADLANDS – EUROPSKA PREMIJERA NA OBN TV

252

Američka kabelska televizija AMC već je godinama jedan od lidera u stvaranju kvalitetnih hit-serija, oslanjajući se na formulu koju moderna publika prihvata sa oduševljenjem. Od Mad Mena preko Breaking Bada pa sve do pop-kulturne bombe kakva je The Walking Dead, AMC je u posljednjih desetak godina pokazao kako itekako dobro može baratati širokom lepezom žanrova i različitih motiva što se tiče odabiranja novih projekata.

Daniel Wu as Sunny – Into the Badlands _ Season 2, Episode 3 – Photo Credit: Antony Platt/AMC

Into The Badlands, akcijom nabijena priča s mnogo epskih elemenata, proizašla je iz umova američko-britanskog dvojca Alfreda Gougha i Milesa Millara, koji su široj publici najpoznatiji po kreiranju pionirske superherojske serije Smallville, koja je opstala na ekranima čak deset godina i pisanju scenarija za jedan od priznatijih dugometražnih filmova iste tematike, Spider-Mana 2 Sama Raimija.

Into the Badlands prati priču o Sunnyju, nemilosrdnom ratniku koji se odvaži na bijeg iz feudalne zemlje pune smrti i mržnje zajedno s dječakom imena M.K. koji posjeduje tajanstvene moći kako bi spasio svoju trudnu djevojku Veil. Ta misija, naravno, neće biti nimalo laka. Kako radnja dalje odmiče mistika se produbljava, borbe više nisu same sebi svrhom, a razvija se i karakterizacija likova i odnosi među njima. Problemi Badlandsa se proširuju, a čini se da je sve skupa dio šireg i ambicioznijeg koncepta.

Nakon prve sezone koja je porušila sve rekorde u gledanosti kada je u pitanju američka kabelska televizija, logično je bilo očekivati nastavak. Formula za premijernu epizodu 2. sezone, koju ekskluzivno emitira TV OBN u ponedjeljak, 20.03.2017. u 22:30h , ista je kao i u prošloj, a obuhvata akciju, borilačke vještine, borbu za pravdu i obitelj!

U seriji igraju već etablirani glumci: Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger, Aramis Knight, Emily Beecham i mnogi drugi.