Ekskluzivno: Saša, Mile i Lukas snimili pjesmu!

297

Tri najtraženija pevača na regionalnoj estradnoj sceni Aca Lukas, Mile Kitić i Saša Matić odlučili su da svim ženama za njihov dan poklone zajednički poklon – jednu veoma emotivnu baladu.

Kako saznajemo, njih trojica su sinoć snimili zajedničku pesmu!

Velike zvezde retko kada snimaju duete, a još ređe je da više izvođača snime zajedničku numeru. Ipak, dobar spoj uvek privuče ogromnu pažnju javnosti, pogotovo ukoliko se saradnja dogodi spontano. Upravo jedna takva saradnja uskoro će oduševili brojnu publiku širom Evrope. I to kakva saradnja!

Mile Kitić, Aca Lukas i Saša Matić snimili su pesmu pod nazivom ‘Nije htela‘. Iako je Marina Tucaković pesmu prvobitno napisala za Kitića, demo je čuo Lukas, a potom i Matić te su došli na ideju da snime trio. Na realizaciju te ideje malo su čekali, obzirom da je Matić do pre par dana bio u Australiji. Odmah po povratku sa turneje, Saša je kontaktirao kolege. Pevači su potom ušli u studio i sinoć snimili budući hit!

Saznajemo da je reč je o predivnoj baladi. Marina se baš potrudila budući da su svoj trojici gotovo krenule suze kada su čuli stihove. Prava muška pesma u kojoj će se sigurno pronaći brojni njihovi fanovi. Ovih dana trebalo bi da snime i zanimljiv spot, a premijera je planirana za 08. mart, na Dan žena.

Ne sumnjamo da će ova numera te ovako zanimljiv spoj napraviti bum na estradi.