Doktor Alen Azarić spasao još jednu pacijentkinju iz kandži kancera!

273

Čovek o kom se sve više i glasnije priča, kao o nekom ko pomaže pacijentima koji boluje od meizlečivih bolesti ili jasnije riječeno kancera, Alen Azarić bijeleži još jednu pobjedu nad ovom opakom bolesti.

Kako smo ranije pisali, doktor Azarić do sada ima dokumentovano oko 1500 ljudi, kojima je do sada pomogao pri izlečenju, iako on sam uvijek voli da kaže da su se oni sami izborili sa bolešću, slušajući njegove savjete, uz molitve i veru za ozdravljenje.

Ovoga puta je u pitanju pacijntkinja iz Srbije, tačnije iz okoline Subotice, koja je prije deset mjeseci saznala da je obolela od kancera.Kako je odbila hemoterapiju i zračenje, kao i liječenje zvanične medicine i odlučila se za liječenje alternativnom medicinom i prirodom, obratila se doktoru Azariću, uz čiju pomoć je došla do potpunog ozdravljenja.

„To je pacijentkinja koja je do mene došla na preporuku nekih pacijenata kojima sam liječio dijete.Kako se raspitivala i čitala, odlučila je da ne želi na hemo i zračenje, što svakako ni ja ne preporučujem i došla je do moje ordinacije, nakon čega smo krenuli sa liječenjem.Ono što ja svakom pacijentu kažem, pa sam tako savjetovao i nju je da ja nisam čudotvorac i ako oni sami ne vjeruju, ne mole se i ne slušaju moje savjete oko ishrane i liječenja, niko im ne može pomoći.Vjera je na prvm mjestu.Morate vjerovati, moliti se i imati pozitivne misli.Ne možete se i ne smete se prepustiti lošim mislima, jer je to siguran odlazak u nepovrat“-tvrdi doktor Azarić.

Kako smo saznali, ova pacijentkinja će uskoro ispričati svoju priču i javno.Sa doktorom Alenom Azarićem će gostovati u jutarnjem programu „Pink“ televizije i ispričati kroz šta je i kako prošla.

Ipak, ono što doktor Azarić stalno priča, toga se i pridržavam a to je da je molitva na prvom mjestu i da je Bog jedan, samo ga mi ljudi drugačije zovemo.Da se Azarić drži toga, najbolje kazuje podatak da je nedavno bio na Egini, gdje se molio za sve bolesne, a prije dva dana se vratio sa Hilandara!