BRAVO Oni su se izborili za svoje mesto u trećem krugu

162

Novu epizodu drugog kruga “Zvezda Granda” obeležio je, između ostalog, sukob Jelene Karleuše i Viki Miljković. Diva je u jednom trenutku počela da upoređuje članove žirija sa igračima u fudbalskom timu. Pored sudija koji su Saša Popović i Snežana Đurišić, Jelene je rekla da je ona Ronaldo, Marija je Mesi, a Viki skupljač lopti.

“Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu”, nije mogla da prećuti Viki pa je dodala ”Ko je tebe prozvao divom?” Na ovo je Jelena pobesnela pa joj je poručila: ”Ja sam diva jer imam koncerte o kojima ti možeš da sanjaš! Ja sam diva jer imam milion fanova, dok ti imaš sto” Usledila je duga rasprava koju je na kraju prekinuo Popović i rekao da smire strasti.

U muzičkoj borbi za treći krug učestvovalo je devet parova. Oni koji su uspeli da se plasiraju dalje su: Svetlana Žeželj, Miloš Živković, Aldina Beširević, Nina Đumić, Miroslava Milutinović, Marija Resimić, Jasmin Alievski, Mahir Mulalić, Mehdi Žigo, Dušan Mandić i Raša Savić. Čestitamo i želimo im puno sreće u trećem krugu!

grand.online