Skinula Jelenu Karleušu u orginalu!!

257

Iskreno muzika nije život, ali bez nje moj život nebi bio potpun, kaže ova mlada djevojka iz Pančeva.

Nataša Vodeničar je relativno novo ime na estradi , ali ime  koje ćete u budućnosti sigurno dobro zapamtiti.

Dok pjevam, nebitno doma pod tušem, ili na nastupu osjećam se ispunjeno i definitivno je to ono što zelim da radim u životu.

Seksepilna pjevačica poznata po tome da bez dlake na jeziku priča o situaciji na srpskoj muzičkoj sceni ali i regionu, gde bez obnaživanja retko šta prolazi, ni ovog puta nije se plašila da pokaže čime raspolaže – kako stasom, tako i glasom.

Za one koji ne znaju Nataša je skromna djevojka koja sve što je postigla do sad, ali i ono što ce postići u budućnosti je uradila sama. I kao što reče : uspjeti na estradi je danas jako teško ako iza vas stoji neko poput granda ili neka druga muzička kuća, zamislite onda koliko je samo teže uspjeti ako ste sami u ovom, ali zato cjenite svaku sitnicu, i  radujtete se više svakom uspjehu za koji ste dali ne 100% sebe nego  150%.

2013 godine je izdala svoj prvi album za Gold, gdje su se našle i neke pjesme koje je sama pisala.

Zivim u Pančevu s svojim deckom koji je kompozitor,Imam svoj muzički studio, pišem teskstove za svoje pjesme, jednostavno uživam u životu,kaže nam vesela Nataša.

Nedavno je izbacila novi singl  pod nazivom “Moćna žena” koji je kako kaže posvetila  svim ženama koje se upravo tako osećaju, ženama koje znaju šta žele i spremne su to da pokažu. Mislim da sam ovim spotom i samom pesmom otišla korak dalje u odnosu na sve što sam do sada radila. Svakako da mi prijaju komplimenti na račun izgleda, ali mislim da je važnije imati pokriće u vidu dobre pesme i kvalitetnog vokala”, iskrena je Nataša, koja potpisuje tekst ove pesme, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Alen Ćirić. 

Osim toga Nataša koja izgledom dosta podsjeća na  Jelanu Karleušu, je  ovih dana snimila cover na njezine pjesme “Ludaca/ Nisi u pravu/ Upravo ostavljena ” gdje ne samo da je otpjevala kao Jelena, nego i neodoljivo podsjeća  na nju fizickim izgledom.

Kako to zvuči kad Nataša izvodi  pjesme JK presudite sami.

https://youtu.be/x3FingMWPHo

 

Jasmin.T/E-Turneja.com