NOVA TURSKA SERIJA NA PROGRAMU OBN TV

387

„Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha.

Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I to će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči.

U seriji se pojavljuju poznata turska imena, poput prelijepe Songül Öden, koja se proslavila sa ulogom Gumuš u istoimenoj seriji. Jedan od aduta serije je i atraktivni Murat Han, kojemu je povjerena glavna muška uloga, a koji važi za jednog od najpopularnijih turskih glumaca mlađe generacije.

Seriju Predaj se srce, možete gledati od ponedjeljka do petka u terminu od 20:50h.