(VIDEO) Tužna ispovijest Omče: U reality sam ušao da pomognem roditeljima! Njih dvoje žive od 240 KM invalidnine!

200

Omer Nadarević iz Bihaća, poznatiji kao Omčo, ušao je u reality “Parovi”, gdje boravi već nekoliko dana.

Ovaj šaljivi Bišćanin ispričao je ukućanima svoju tešku životnu priču, te je veoma emotivno govorio o bolesnim roditeljima, rastavi braka i pozvao dobre ljude da mu pomognu da izliječi roditelje.

Naime, njegovom ocu, Muharemu Nadareviću dijagnosticirano je zatajenje bubrega, zbog čega je neophodno da se podvrgne liječenju, a za šta je potrebno prikupiti novčana sredstva. Zbog zatajenja bubrega otac Omera Nadarevića – Omče treba biti podvrgnut transplantaciji bubrega, za šta porodica nema novčanih sredstava.

Poput oca, i majka Omera Nadarevića boluje od teške bolesti zbog koje nije u mogućnosti da se brine za sebe. Njih dvoje žive od 240 KM invalidnine, pa se o njima brine naš sugrađanin Omčo.

Omčo je u reality showu ”Parovi” kazao da ga je takva porodična situacija, praćena sa nerazumijevanjem supruge, koja ga je ostavila dovela na rub samoubistva. Ovim putem apelujemo na sve koji na neki način mogu, da pomognu Omčinim roditeljima, kako bi smo našem sugrađaninu vratili osmijeh na lice, kako on to godinama čini nama.




abc.ba