Rada Manojlović: Udajem se za Harisa, rodiću mu troje djece

245

Rada Manojlović kaže da sebe vidi pored Harisa Berkovića i da će mu roditi troje djece! Ona tvrdi da pjevač, koji je čak deset godina mlađi nje, ima ozbiljne planove i da je spreman za brak. Rada priznaje da nikada nije bila toliko zaljubljena i da želi da ostari sa njim.

“Mogu da zamislim da sa Harisom budem cijeli život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gdje, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negdje u Bosni. Nas dvoje sa troje djece i ostvarenim karijerama. To mi je želja“, kaže Rada.

Atraktivna pjevačica tvrdi da je njen kolega spreman da je oženi, ali da ne žure sa tim.

“Ne brine me da li će biti spreman za porodicu i djecu kad ja poželim da ih imam. On već sve želi sa mnom, kao i ja sa njim. Haris je divno vaspitan, veoma je porodičan. Ima 22 godine, ali nije neiživljen. Ne živi od danas do sutra, već pravi planove. Već razmišlja u koji bi biznis uložio novac kako bi nam osigurao budućnost”, otkriva Rada za Informer i priznaje da se uz njega osjeća mlađe, a on uz nju zrelije:

“Haris se od mojih prethodnih momaka razlikuje po svemu. Voli me onako kako sam cijeli život maštala da bi muškarac trebalo da voli ženu. On je ispunjenje svih mojih očekivanja. drži me kao malo vode na dlanu”.

Za razliku od mnogih djevojaka koje tvrde da papir i brak nisu važni, pjevačica priznaje da je tradicionalna:

“Papir koji ljude obavezuje je lijepa stvar. Meni je važan, jer ipak uliva partnerima neku vrstu sigurnosti. Nema ništa ljepše od toga da neko javno kaže: Želim da budem sa ovom ženom do kraja života! Ljuban ne može ni da se stvori ni da nestane potpisom, ali on ipak znači”

Na brojne komentare da joj je Berković samo paravan, te da je ona u dugoj vezi s jednim moćnikom, Rada odgovara:

“Nisu vjerovali da smo zajedno dok smo se krili, ne vjeruju ni sada kada smo izašli u javnost i priznali vezu. To više govori o onima koji komentarišu, jer polaze od sebe. Lopov misli da svi kradu, dobar da su svi dobri. Oni bi očigledno tako nešto uradili”.