OTAC LJUT NA HARISA BERKOVIĆA: Više ga ne posjećuje kao prije! Strah ga je da ga mijenjaju novac i popularnost!

232

Kako saznajemo otac Mirsad je ljut na sina Harisa jer u posljednje vrijeme ga je tek nekoliko puta obišao iako su ranije bili neradzdvojni kao pravi otac i sin koji su svima bili za uzor.

Naime, sve je počelo kada je Mirsad dobio bebu sa svojom novo suprugom zbog čega je morao da prestane da se bavi karijerom svoga sina, te da ga vozi na tezge i snimanje emisija kao ranije. Haris je tada morao da se snađe i nađe sebi vozača, a zbog mnogo posla, više nije ni odlazio u rodni kraj kod oca i majke koji su razvedeni, pa je tako i počelo postepeno udaljavanje od porodice.




Harisova majka je to razmunije podnijela jer je svjesna da mu je sada vrijeme da gradi karijeru, dok je oca uhvatila panika da Harisa kvare novac i popularnost, te se plaši da će se sasvim udaljiti od porodice. Haris je, srećom, osjetio šta muči oca, pa mu je objasnio da ništa na svijetu ne može da mu zamijeni porodicu, kao id a ga je poremetila turneja u Americi, ali i nova pjesma na kojoj radi, a ćim bude završio obaveze i vrati se sa odmora na koji ide sa Radom, duže će boraviti i kod njega i kod majke, pa će nadoknaditi vrijeme koje su propustili.

Star