Opada mu gledanost “Pinkovih zvezda”: Mitrović u panici zbog Popovića!

202

Gledatelji televizije Pink pored malih ekrana su mogli primijetiti da se žiri u muzičkom takmičenju ”Pinkove zvezde” nekoliko puta do danas promijenio. Od prvobitne i prošlosezonske verzije kada je žirijem u većini situacija predsjedavala Ceca Ražnatović, pa do sadašnjeg sastava ništa nije isto.

Žiri je napustio i Miroslav Ilić, a u foteljama možemo vidjeti i nekadašnje članove konkurentskog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Zoricu Brunclik i Šabana Šaulića. U posljednjih nekoliko emisija na svojim mjestima, iako je tako od početka sezone, nisu bile ni Dara Bubamara, čije odsustvo se pravdalo zdravstvenim problemima, niti Aleksandra Radović, koja je nekada djelovala neshvaćeno i zbog čijeg javno izrečenog mišljenja o popularnim narodnjacima je nerijetko dolazilo i do određenih konflikata.

Kako tvrdi naš dobro upućeni izvor sa TV Pink izgleda da gledanost ovog šou programa polako opada pa se menadžment ”ružičaste televizije” bori sa konkurencijom na sve moguće načine.

–  Stalne promjene žirija su posljedice slabije gledanosti u posljednje vrijeme, pa se vlasnik Pink-a Željko Mitrović upušta u anvanture stalnog mijenjanja članova žirija kako bi se ova emisija ponovno našla u vrhu gledanosti. I sami ste svjedoci na stolicama ne sjede isti članovi otkako je počela nova sezona. Ali tako je, ne samo na Pinku, nego i na drugim televizijama, ja mislim. Jednostavno, morate biti drugačiji i smisliti nešto novo, da biste zadržali gledanost. Normalno je da to direktorima i vlasnicima smeta, kada nemate gledanosti i kada se ne poklapaju neke stvari, ali to su neke stvari na koje se ne može na neke druge načine uticati.   

– Mitrović je čak i razmišljao da u žiri ”Pinkovih zvezda” vrati Cecu, ali ona zbog nedostatka vremena nije u mogućnosti dolaziti na snimanja i ispunjavati sve obaveze koje se stavljaju pred nju. Vidjet ćemo kako će se sve završiti i hoće li se vratiti gledanost. Inače, Mitrović je takav, da kada vidi da neka emisija nema veliku gledanost, odmah je skida iz programske šeme, što nadam se neće biti slučaj sa ovim velikim projektom – kaže naš sagovornik.