RADA ZABILA SAŠI POPOVIĆU NOŽ U LEĐA: Bila mu je kao kćerka, da li će joj ovo ikada oprostiti?!

189

Napušta ga uskoro?! Jedna od najpopularnijih Grandovih pjevačica Rada Manojlović dobila je ozbiljnu ponudu sa televizije Pink i ona takođe ozbiljno razmišlja da pređe u ružičasto jato, saznaje Kurir! „Grandova“ zlatna koka jučer je skoro cijeli dan bila na Pinku i u Požarevcu kod Dragane Mirković, dok je na televiziji Saše Popovića snimila samo jednu pjesmu i opet je kasnila!

thumb460_101103_1rada-saa

– Rekli smo joj da dođe između dva i četiri po podne, kad god joj odgovara. Doći će sigurno – rekli su nam jučer na Grandu.

Međutim, Rada Manojlović je u njihov studio stigla tek oko pola osam uveče. Ona je prije toga bila kod Lee Kiš na Pinku. Bili smo i mi i pitali smo je hoće li ići na Grand.

– Jao, ne znam da l‘ ću stići. Ko zna koliko će trajati ovo snimanje, a moram kod Dragane u Požarevac. Na DM idem sigurno! – rekla je Manojlovićeva za Kurir.

S obzirom na to da je ove nedjelje već dva puta bila na Pinku, već su krenule glasine kako će i ona, kao Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Indira Radić i Dara Bubamara, promijeniti izdavačku kuću.

Razmisliće

– Pink nudi Radi mnogo bolju reklamu za nove pjesme, gostovanja u emisijama tokom cijele nedjelje, marketing na dvadesetak kablovskih televizija i još mnogo toga. Njen odgovor na to bio je da će dobro razmisliti o svemu jer je ponuda i više nego dobra i da će im uskoro odgovoriti – kaže izvor Kurira.

Rada to demantuje.

– Ne, to nije istina! – odlučno nam je rekla pjevačica.

Ipak, ona je samo ove nedjelje već dva puta bila na Pinku. Prvo je imala gostovanje kod Ognjena Amidžića, a jučerašnji dan je provela kod Lee Kiš. Na TV Pink je došla tačno u minut, dok je na Grand zakasnila tričavih tri i po sata. Rada je upravo zbog takvog ponašanja dobila šut kartu iz emisije „Neki novi klinci“.

(Kurir)