NEZAPAMĆEN SKANDAL U PINKOVIM ZVEZDAMA! Radovićka zauvijek napustila emisiju?

209

Pop pjevačica Aleksandra Radović napustila je žiri “Pinkovih zvezda“ kada je saznala ko dolazi na mjesto pjevačice Dare Bubamare. Čelni ljudi TV “Pink“ riješili su da umjesto Dare Bubamare u žiri “Pinkovih zvezda“ privremeno ubace pop pjevačicu i velikog skandal majstora Maju Nikolić, dok se ova ne oporavi od operacije slijepog crijeva. Ova njihova odluka se nimalo nije dopala Radovićevoj.

Iako je imala sukoba sa Darom, Aleksandra je ovim postupkom pokazala da joj je Bubamara ipak nekako draga. Prisjetimo se jednog od njihovih najvećih sukoba u emisiji “Pinkove zvezde“.

– Nekoliko sati pokušavali su da je nagovore da ostane u svojoj crvenoj stoli i prevaziđe netrpeljivost koju gaji prema Maji. Međutim Aleksandra nije htjela ni da čuje. Riješila je da obustavi žiriranje u “Pinkovom“ šouu programu, a da li će se vratiti još uvek nije poznato – otkriva nam izvor sa lica mjesta.

Kako Aleksandrino mjesto ne bi bilo upražnjeno, produkcija “Pinkovih zvezda“ na njeno mjesto dovela je čuvenog rokera i bivšeg člana žirija Boru Đorđevića. Prema tome, snimanje je proteklo sa dva izmijenjena člana žirija, Majom Nikolić i Borom “Čorbom“.

(Srbija Danas)