IMA PAKLENI PLAN ZA HARISA! Momir i Rada ponovo zajedno, Novu godinu slave u Cirihu!

252

Kako ekskluzivno saznajemo Rada Manojlović i njen bivši dečko Momir Gajić zajedno će dočekati Novu godinu u Cirihu. Zgodna pjevačica je još prije nekoliko mjeseci dogovorila novogodišnji nastup u Face klubu u Švajcarskoj,a njen bivši dečko odlučio je da upravo tamo bude za doček.

“Momir je u Cirihu bio i za doček 2013. godine kada se zapravo smuvao sa Radom. Ove godine je zajedno sa drugarima odlučio da 31. decembra odlete u Švajcarsku i da najluđu noć provedu na njenom nastupu” , priča naš izvor blizak Momiru i dodaje:

“Oni otkad su raskinuli nisu se čuli a ni vidjeli ali on za nju imao samo riječi hvale. Ispričao je kako mu je žao što se tako završilo jer je Rada požrtvovana i nesebična kakda voli. Ne znam kako će sada izgledati njihov susret poslije toliko vremena, ali vjerujem da im neće biti svejedno. Momir iz medija zna da je Rada u vezi sa Harisom ali on čvrsto vjeruje u sudbinu. Iako je Radin otac uvijek navijao za Momira, njihov raskid nije bio prijatan, a pjevačica je iz te veze izašla vidno razočarana. On je za Novu godinu rezervisao sto odmah pored bine na kojoj će pjevati Rada, pa će njihov susret biti neizbježan a pošto život piše romane , vidjet ćemo da li će u Cirihu biti ispisana još jedna zanimljiva stranica.”

Star