HARISOV OTAC PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI: Radu nikada nisam napadao, ne zanima me šta radi sa Harisom

243

Otkako su Rada Manojlović i Haris Berković postali zanimljivi medijima zbog njihove veze, tako se u priču svako malo upliću njihovi očevi Rade i Mirsad.

Provlače se priče da po kojima i jedan i drugi ne znaju šta da rade sa svojom djecom jer, navodno, oni nisu za tu vezu. Ipak Mirsad je odlučio da progovori i stavi tačku na sve priče koje se vrte po portalima u Srbiji.

– Kada su se pojavila priče da su njih dvoje zajedno mene mediji ne popuštaju, kao da sam ja u vezi. Mene njihova veza uopšte ne zanima , nek rade šta hoće, odrasli su ljudi. Ja kao roditelj ću uvijek posavjetovati svog sina ali nikako ga neću sputavati. Sa Radom nemam nikakvih ne suglasica, ona je sasvim ok djevojka i odlično funkcionira sa Harisom. Nisam se nikada s njom svađao niti smo se raspravljali oko nečega. Jučer sam pročitao kako sam se ja uvalio kod nje u stan, to stvarno nema smisla. Radu nisam nikada napao niti se protiv njihovoj vezi, stvarno ne znam kako tim ljudima ne dosadi pisati takve gluposti – priča Mirsad Berković.