Grandovo narodno veselje u novogodišnjoj noći na OBN TV

206

OBN TV će sigurno i u 2017. godinu ući kao najgledanija televizija s obzirom na činjenicu da su Grandove emisije najgledaniji tv sadržaji u Bosni i Hercegovini.

Novogodišnji program OBN TV bit će rezervisan za Grandovo narodno veselje koje će na jednom mjestu okupiti oko 150 pjevača, na programu OBN TV će biti u subotu 31. decembra od 20 sati. Da bi se odužio gledaocima za povjerenje koje ukazuju „Grand“ produkciji, Saša Popović ništa neće prepustiti slučaju. Poznat kao surovi profesionalac, koji ne podnosi neodgovornost, mjesecima unaprijed pripremao je novogodišnju zabavu za gledaoce pored malih ekrana.

I ove godine pod dirigentskom palicom Saše Popovića spletove starih dobrih kafanskih hitova, ali i izvornog narodnog melosa snimili su sve same legende folka: Predrag Živković Tozovac, Lepa Lukić, Enes Bbegović, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Goca Lazarević, Ana Bekuta, Lepa Brena, Radiša Urošević, Džej Ramadanovski, Ljuba Aličić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Bora Drljača, Goca Božinovska, Beki Bekić, Mira Škorić…Zvezde Granda i mnogi drugi pjevači i plesači garancija su da će zagrejati sve one koji se odluče da Novu 2017. godinu dočekaju u svojim domovima uz program OBN TV.