13/11/2016 - 17:46


VIŠE OD 100.000 PREGLEDA Roko: Naučio sam pouku da svaka pjesma može biti jaka

 

Ako je neko uspeo nakon samo dva kola da skrene pažnju na sebe u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, onda je to Roko Blažević iz Splita. Njegova interpretacija pesme “Nocturno” Olivera Dragojevića sada ima više od 100.000 pregleda na “Youtube”.

654465465465456

–Ja lično “Nocturno” nisam smatrao kao neku jaku pesmu za šou. Ona mi je više bila kao nekakva rezerva, ali mislim da je emocija u pravom trenutku odradila svoje. Ušao sam u pesmu kao da je moja i otpevao je na svoj način. Mislio sam da će nakon “Carusa” iz prvog kruga biti teško opet zadiviti žiri tako da nisam očekivao previše od “Nocturna”, ali je prošlo bolje nego sam mogao zamisliti. Jako sam zadovoljan i sretan što je žiri, ali i publika osetila moju emociju jer je to najlepše, kada uspeš preneti tu energiju na druge. Sada spremam nešto sasvim treće i mislim da je u tome i stvar. Pokušaću se žiriju predstaviti na drugi način. Svaki put ću probati dovesti nešto novo i naravno svaki put ću dati sve od sebe. Nadam se da ću na taj način opet zadovoljiti žiri, ali ipak mi je najvažnije da zadovoljim sebe i uživam u tome što radim i što najviše volim, rekao je Roko i dodao:

–Iz toga sam izvukao pouku da svaka pesma može biti jaka ako uđemo u nju i donesemo je na svoj način.

Roko se uveliko priprema za sledeći nastup, što svedoče i fotografija koje su zabeležene dok vežba novu pesmu. Dok se ovaj Splićanin ne pojavi ponovo na sceni “Pinkovih zvezdica”, možete da uživate u njegovom izvođenju pomenute pesme “Nocturno”.

 
POVEZANO