SEMIR JAHIĆ IMA HIT: Otkrivamo sve detalje nove pjesme koju su radili Šaban i Snežana

373

semir

Jedna od najpopularnijih zvezda Granda Semir Jahić uskoro će predstaviti svoju novu pesmu “Zavoli me najjače na svetu” koju je radio kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Pevač otkriva kako je došlo do ove saradnje, šta misli o Šabanu, kakvi su mu planovi za Novu godinu i kako je uspeo da osvoji Ameriku.

Kako je došlo do saradnje sa Šabanom Šaulićem koji je radio tvoju novu pesmu?

Još kad se završilo finale “Zvezda Granda” ja sam odmah kontaktirao Šabana Šaulića jer on radi vrstu muzike koju ja volim da pevam i pitao ga da li ima neku pesmu za mene. Tada nije imao, ali me se kasnije setio i pozvao jedne večeri da mi kaže da ima dve pesme za mene. Prvu pesmu “Zavoli me najjače na svetu” za koju je Šaban radio tekst i melodiju, Aca Sofronijević muziku i aranžman, a Snežana Đurišić prateće vokale predstaviću uskoro u emisiji “Zvezde Granda Specijal”. Drugu pesmu koju je uradio kralj narodne muzike objaviću već za mesec dana.

Šaban ti je idol od malena. Šta misliš o njemu sad kad si ga upoznao?

Ceo život sam imao to u glavi da upoznam Šabana i naravno da je ostvarenje sna da mi on napiše pesmu. On je divan čovek i jako mi je drago što sarađujemo. Mislim da nećemo stati na ove dve pesme već ćemo nastaviti da radimo zajedno i u budućnosti.

Gde ćeš nastupati za vreme novogodišnjih praznika?

Za Novu Godinu koju ću pevati u Ajovi, a potom ću biti u Njujorku, Detroitu i Majamiju. Imam ukupno pet zakazanih koncerata za Novu godinu u Americi. Dopao sam se publici u Americi jer za vrlo kratko vreme idem ponovo. Proveo sam ceo septembar i pola oktobra tamo i odmah su me bukirali za Novu godinu. (smeh)




e-turneja.com