Libero Band i pjesma “Tvoj sam” osvajaju Balkan!!!

294

Kao što smo prije nekoliko dana najavili “Libero band” i da čekamo njihovu prvu pjesmu koju su odlučili izvesti na Srbskom jeziku i tako se predstaviti cjelom Balkanu.E pa pjesma je napokon na youtubeu i nakon samo 24 sata pjesma ima gotovo 30.000 pregleda,sto je zaista fenomenalna cifra s obzirom da je ovaj bend tek na početku svoje karijere,a koja će ako je suditi po prvoj pjesmi biti velika.

15050209_10209472362797805_376657973_n

Da se radi o “zimskom hitu” kao što smo rekli u predstavljanju ovog benda prije 5 dana,svjedoče i mnogobrojni komentari na facebook profilu benda od fanova koji su oduševljeni s pjesmom.

Pjesma se zove “Tvoj sam”  i govori o ljubavi mladića prema djevojci,koji je zbog nje spreman da uradi sve da joj to i dokaže,te vjerujem da ćemo se svi pronaći u ovoj pjesmi,jer smo sigurno svi bar jednom u životu uradili neku sličnu stvar zbog ljubavi.

Za sve fanove izvan Makedonije,koji bi rado slušali ovaj bend i  u svom gradu,jedna odlična vjest koja bi ih mogla obradovati je da će bend sasvim sigurno uskoro imati neku mini turneju po regionu.

Ako želite pratiti rad ovog mladog benda slobodno iz zapratite na njihovoj FB stranici “LIBERO BAND”

A kako zvuči njihova nova pjesma”Tvoj sam” poslušajte i prosudite sami :

Jasmin.T/E-Turneja.com