DEJANA TALK SHOW: BORBA ZA VID I MUŠKO-ŽENSKA NERAZUMIJEVANJA

251

2016-08-25-14-54-01

Dejana Rosuljaš ove subote od 17:30h sa gostim razgovara o vidu a u nedjelju će ugostiti stand up komičare sa kojima će razgovarati o muško- ženskim odnosima…

SUBOTA 26.11.2016.
BORBA ZA VID
Život je borba i život je san! Ponekad sanjamo život u svim raznovrsnim pojavama, oblicima i bojama utkanim u naŠu svijest, preko duše, preko očiju…
Snove bojimo bojama života,dinamikom desavanja.. Ponekad živimo san.. a vidjeti dobro san je mnogih..
Ove subote u dejana talk show gledaoci će moći vidjeti različite sudbine, odraslih, djece i njihovih roditelja. Neka djeca se od prvog dana dolaska na svijet suočavaju sa borbom, najstrašnijom borbom, za život. I kada se izbore za život, nastavlja se borba za vid.
Kada sve to prođe , ovi mali junaci nastavljaju da boje svoje snove bojama žovota.

NEDJELJA, 27.11.2016.
MUŠKO-ŽENSKA NERAZUMIJEVANJA
Mnoge su rasprave vođene o sličnostima i razlikama između žena i muškaraca. Svako od nas se barem jednom upleo u takvu raspravu i iznio svoje iskustvo i pogled na ovu temu. Često možemo čuti kako su žene osjećajne i druželjubive, a muškarci snažni i samopouzdani. Ili pak kako muškarce jedino zanimaju fudbal, auti i seks, a žene izgled, shopping i kave s prijateljicama.
Muško – ženski odnosi, stavovi i razmišljanja su najčešće različiti a šta o tome kažu Dejanini gosti, stand up komičari, budite uz OBN TV i Dejana talk show, 27.11.2016. od 17:30h saznajte!