05/11/2016 - 00:32


BOLJI OD MARKA BOŠNJAKA?! Žiri predvidio da će on biti VELIKA BALKANSKA ZVIJEZDA

 

Poslednji takmičar koji se predstavio večeras je Roko Blažević iz Splita. Roko ima 15 godina i otpevao je pesmu Olivera Dragojevića “Nocturno”.

screenshot_14-3

On je raspametio žiri svojom izvedbom i dobio svih pet glasova. Goca je na samom početku prepoznala o kom takmičaru se radi i dala svoj glas, a njoj su se ubrzo pridružili i ostali članovi žirija.

Jelena Tomašević i Goca Tržan nisu mogle da sakriju suze.

– Ja sam trenirao živce malo. Svi su mi vikali “Diži se!”. Od Roka smo navikli da to odradi na svoj način. Nema šta da ti pričam, ti znaš svoj posao ali se trudi da ga usavršavaš. Za koju godinu ćeš biti na velikoj sceni negde sa orkestrom iz sebe i pevaćeš kako znaš – rekao je Sergej Ćetković.

– Roko, ti si apsolutno perfektan mladi pevač. Možda su ti već pričali, ali ti ćeš definitivno biti velika blakanska zvezda, definitivno – rekla je Leontina.
– Slušaj ti mene, Splićo, ne slušaj nikoga! Ti ćeš sam videti da li nešto valja ili ne valja. Čak i u tom preterivanju si savršen. Čak i preafektiranje je ovde bilo na mestu, ništa mi nije bilo previše. Ono što je jako lepo kod tebe jeste da je lepo da te čovek i sluša i gleda – rekla je Goca Tržan.

Pink.rs

 
POVEZANO