Savo Milošević i Miloš Bojanić otvorili večer ljepote i glamura u Bijeljini!

288

savo-i-milos

Veče mode, ljepote I glamura, koje je održano u petak navečer u hotelu “Drina” u Bijeljini, otvorili su dva zemljaka, inače Bijeljinca, Savo Milošević I Miloš Bojanić.

Manifestacija, koja je ove godine bila zatvorenog tipa, a koja bi trebala prijeći u tradiciju, organizirana je zahvaljujući doktorici Mariji Ristanović iz estetskog centra “Dermamedic”, koji je jedini estetski centar tog tipa u regiji.

“Drago mi je što su svi pozvani došli na ovaj, hajde tako da ga nazovemo, mini sajam lepote.Namera nam je da ova manifestacija postane tradicionalna I da svake godine, što više ljudi, koji se bave ljepotom u bilo kojem obliku, uzmu učešće na istoj.Ove godine su sudjelovanje, pored estetskog centra “Dermamedic”, uzeli I butik “Diva S”, kao I centar zdravlja “S Medico” .Prisutni su mogli vidjeti modnu reviju, kao I usluge koje pruža estetski centar, a koji su na najbolji način predstavili naši komitenti, inače jako uspješni u svom poslu, Bijeljinci Savo Milošević I Miloš Bojanić “-rekla nam je priznata doktorica.

savo-milosevic-1

modna-revija-2

savo-i-milos

savo-i-milos-4

dermamedic

savo-milosevic-3

Kako smo saznali, Savo jedan od onih muškaraca koji brine o svom izgledu I ne krije to, što je rijetkost u današnje vrijeme.

” Živimo u vremenu kada je to postalo potreba I mislim da ne treba skrivati to.Ja redovito dolazim na kozmetičke tretmane, koje pruža “Dermamedic”, a isto tako ne krijem da sam koristio I neke njihove estetske tretmane I mogu reći da je doktorica Marija eksert u svom poslu I veliki profesionalac “-tvrdi Savo.

S’druge strane, Miloš ima isto mišljenje kao I Savo, ali konstatira da ove zahvate sve više muškaraca radi:

“Posao kojim se bavim, zahtijeva njegu I meni ova vrsta tretmana nije strana.Svako voli izgledati lijepo I da se zadovoljno nasmije kada se pogleda u ogledalo.Ipak, čini mi se, da je sve više muškaraca koji vode računa o tome I da se taj broj već izjednačio sa ženama, što me, moram priznati, raduje, jer su do sada ovakve vrste usluga koristile isključivo žene “-kaže Miloš.

Prisutni su te večeri na licu mjesta mogli vidjeti neke od tretmana koje doktorica radi u ovom estetskom centru u koji, pored ljudi iz Bijeljine, dolazi dosta osoba iz Zvornika, Tuzle I Brčkog, obzirom da je ovo jedini estetski centar ovog tipa u regiji.A kako smo saznali, kod doktorice Marije dolazi dosta I poznatih ličnosti, koji inzistiraju na diskreciji , što zaposleni u “Dermamedic” centru striktno poštuju.