OTKRIVENA TAJNA:Evo uz čiju pomoć je Sanela Vujnović uspjela da dovede liniju do perfekcije!

333

sanela-vujnovic

Iako je jedno vrijeme imala problema sa viškom kilograma i na sve načine pokušavala smršati, poznatoj pjevačici Saneli Vujnović to nikako nije polazilo za rukom.I taman kada su svi pomislili da se Sanela više i ne trudi smršati, jer je i sa par kilograma viška izgledala seksi, ona se jedno veče na nastupu pojavila u top formi i zgodnija nego ikad.

Iako su svi pokušavali saznati kako je Sanela uspjela tako smršati i to baš na mjestima gdje joj je bilo najpotrebnije, ona se zadovoljno smeškala i nije odavala tajnu, sve do prije nekoliko dana, kada su u našu redakciju stigle fotke koje su je razotkrile.

Naime, neko ko je želeo da razotkrije Sanelu, na naš mejl je poslao fotografije na kojima se vidi način na koji je Sanela smršala.

sanela-vujnovic-3

sanela-vujnovic-2

sanela-vujnovic-1

Kako smo saznali, fotografije su nastale u estetskom centru „Dermamedic“ u Bijeljini u koji Sanela dolazi, kako bi daleko od očiju javnosti, uradila sve ono što želi, a da niko ne sazna.Međutim, Kako je Sanela prije izvjesnog vremena promenila telefon, a zaboravila da izbriše fotografije, koje je očigledno radila za svoje potrebe, one su stigle do nas, pa Vam ih prenosimo u celosti, bez korekcija.

Prema onome što smo saznali, Sanela se u „Dermadedic“ estetskom centru neguje u potpunosti.Pa osim Lipolize, koja se vidi na ovim slikama i uz pomoć koju je skinula višak kilograma, pa sad izgleda odlično, doktorica Marija Ristanović brine i o negi njenog lica i tijela.

marija-ristanovic

Kako izgleda sve i šta je sve Sanela uradila zarad dobrog izgleda, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

sanela-vujnovic-6

sanela-vujnovic-5

sanela-vujnovic-4