NOVI KANDIDATI ODUŠEVILI BRENU: Pogledajte kako je bilo na snimanju prve emisije “Nikad nije kasno” i kada počinje 2. sezona

254

Snimanje prve emisije druge sezone takmičenja je završeno, a talentovane kandidate su ocenjivali Lepa Brena, Ivan Milinković i predsednik žirija Saša Milošević Mare…

lepa-brena-620x350

Druga sezona i snimanje prve emisije “Nikad nije kasno“, prošlo je baš kao što su gledaoci i navikli, kada je reč o ovom projektu, uz mnogo iskrenih emocija, suza, smeha i ovacija publike u studiju. Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, koji je i osmislio jedan od najgledanijih televizijskih formata, na sceni su se smenjivali sjajni kandidati, koje su ovog puta ocenjivali Lepa Brena, Ivan Milinković i predsednik žirija Saša Milošević Mare.

Pod sloganom da tim koji dobija ne treba menjati, i u ovoj sezoni domaćin emisije biće Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Zanimljivo je napomenuti da za ovaj format vlada interesovanje širom našeg regiona, jer je emisija u prvoj sezoni emitovanja ostvarila neverovatnu gledanost i ogromnu popularnost.




Oduševljenje kandidatima podelila je i Lepa Brena sa svojim fanovima, objavivši na Instagramu video sa snimanja:

View this post on Instagram

Nikad nije kasno🔝🎶😍🍭❤️🍀💋

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Inače, emitovanje emisije “Nikad nije kasno” zakazano je za 2. oktobar na Prvoj televiziji, s početkom u 21 čas.