Emir Habibović ponosno proslavio prvi rođendan kćerkice Aline!

252

emirova-porodica

Kažu da je najjača ljubav između oca i kćerke, što svakako može da potvrdi i Emir Habibović, koji je prije nekoliko dana napravio veliko slavlje povodom prvog rođendana i kumstva svojoj mezimici Alini.

Ponosni otac je tom prilikom ugostio mnoge svoje kolege na svavlju, pa su se za mikrofon takoreći otimali, u želji da malenoj princezi požele svako dobro na životnoj stazi koja je pred njom.

U predivno uređenoj Sali samo za ovu prigodu, sve je izgledalo bajkovito, a Emirova supruga i kćerkica su tom prilikom imali identične haljine u kojima su izgledale prelijepo.

emir-habibovic-5

emirova-supruga-i-kcerkica

Da svojoj sestrici poželi sve najbolje, iz Madrida je doputovao i njen brat, Emirov sin iz prvog braka, koji je prije mjesec dana potpisao ugovor sa Real Madridom.

emirovi-sin-i-kcerkica

Pored Emira i njegove porodice, taj dan je najveseliji bio kum Melo Đoković i njegova supruga.Melo je inače Emirov dugogodišnji prijatelj, pa je poziv za kumstvo drugovoj kćerkici prihvatio raširenih ruku i punog srca, što se videlo tog dana, jer mu osmijeh sa lica nije silazio.

sa-kumom-melom-djokovicem

Popularni voditelj Goran Čomor, Ljuba Aličić, Endži Mavrić i reditelj mnogobrojnih spotova Goran Šljivić su bili izuzetno dobro raspoloženi, kao i mnoge Emirove kolege koje su došle da uveličaju kolegi slavlje.

ljuba-alicic-i-goran-comor

Mala Alina ima ite kako razlog da se raduje životu, a ukoliko povuče talenat na oca, za dvadesetak godina joj neće biti ravne na estradi.