SUZANA JOVANOVIĆ PORUČILA ZVEZDAMA GRANDA: Ne pljujte ruku koja vas je hranila! Samo se sjetite odakle ste i kakvi ste došli u Grand

180

Popovic_241214_RAS foto Mitar Mitrovic 009_1000x0

Mnoge Zvezde Granda po mišljenju naroda nisu fer prema Saši Popovću koji ih je proslavio, izveo na pravi put i omogućio im da dobro zarađuju,a većina njih je došla iz siromašnih radničkih porodica.

Neki su čak prešli u druge izdavačke kuće iako im je Grand omogućio sredstva za rad i napravio od njih velike zvijezde. Da sve bude gore, neki od njih su izjavljivali kako su srećni što im je istekao ugovor i što više ne moraju davati procente Saši Popoviću.

– Zvezde Granda imaju milionsku reklamu. U više navrata sam rekla – da sam ja na svom početku imala takvu reklamu i Saša Popovića iza sebe, čudo bih napravila. Ljudi moraju da znaju da cijene ono što im se daje i pruža ,a ne tek tako olako da kažu Baš me briga , ja sam pejvačina! Lahko je to reći kad postaneš zvijezda ali uvijek se sjeti kakav si bio na početku , ne treba se zanositi jer se život začas promjeni. Postanu zvijezde i odmah govore ja sam ovo , ja sam ono , hvale se na sve strane. Sale se mnogo trudi oko takmičara Zvezda Granda, on ih savjetuje kao da su mu djeca, govori im ovo nemoj tako, ovo nemoj ovako, očinski se postavlja prema njima. Nikad nemoj da pljuneš ruku koja te hranila, to je ružno. Grand nikad nikome nije zatvorio svoja vrata, samo treba da se sjete kako su u početku zarađivali 50,100 eura a danas imaju auta, stanove i lijep život – priča Suzana Jovanović , supruga Saše Popovića.

Scandal