SPEKTAKULARNA EVROPSKA PREMIJERA NASTAVKA 2.SEZONE SERIJE “FEAR THE WALKING DEAD“ NA OBN TELEVIZIJI

173

22. avgust 2016. – U okviru ekskluzivnog ugovora između OBN televizije i AMC Networks International – Central Europe, OBN će, 22. avgusta 2016. sa početkom u 22.00 sata, premijerno emitirati nastavak druge sezone serijala „Fear The Walking Dead”.
Serija Fear The Walking Dead je postigla je rekordne rezultate gledanosti.

fear-the-walking-dead-staffel-2

AMC Fear The Walking Dead serijal se nastavlja na pučini mora, na jahti Abigail. Naši akteri su potpuno nesvjesni obima apokalipse i pretpostavljaju da postoji šansa da je neki grad, država ili nacija izbjegla groznu sudbinu i udar infekcije. Napustivši kopno, Madison, Travis i Daniel sa svojim porodicama idu ka nepoznatim lukama. Nažalost, zatišje koje im je pružio Strandov primorski dom ne traje dugo. Uskoro će otkriti da pučina možda ipak nije ništa sigurnija od kopna.…

Izvršni producenti serijala su njen kreator Dave Erickson te Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Zvijezde Fear The Walking Dead su Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris te Colman Domingo kao Strand.

Nastavak druge sezone Fear The Walking Dead svoju ekskluzivnu premijeru, u preko 125 zemalja, ima OBN TV u ponedjeljak 22.08.2016. u 22.00 sata po srednjeuropskom vremenu.

AMC Networks International – Central Europe
AMC Networks International (AMCNI) – Central Europe, operativna jedinica AMC Networks International, vodeća je međunarodna tvrtka u području emitiranja i distribucije tematskih televizijskih kanala s naglaskom na na tržišta Srednje i Istočne Europe. AMCNI – portfelj na tržištu Srednje Europe uključuje 13 televizijskih brandova raspodjeljena u 4 žanra: Filmski kanali – AMC, Film Mania, Film Café i Film +; sportski kanali: Sport1, Sport2, SportM; dječji kanali: Minimax, Megamax; Infotainment kanali: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home. Kanali su sadržajno usmjereni ka lokalnoj publici, a dostupni su na brojnim platformama, uključujući HD, na zahtjev i mobilnim uređajima.

AMC Networks International, globalna divizija AMC mreže, donosi zabavan i hvaljen programski sadržaj pretplatnicima u preko 140 zemalja na teritoriju Afrike, Azije, Europe i Latinske Amerike.
AMCNI sastoji od globalnih brandova, Sundance Channel i AMC, kao i popularnih, lokalno priznatih kanala u raznim programskim žanrovima. Za više informacija posjetite:
www.amcnetworks.com/amcni