ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo vam super-finalistkinju Marinu Stefanović

476

Marina Stefanović dolazi iz Beograda i ima 28. godina. Na svirkama je izuzetno energična, pozitivna i komunikativna. Uživa u glasu Ivane Peters i Marije Šerifović, a muzički uzori su joj Nada Knežević, Bisera Veletanlić i Boba Stefanović.

13241196_10206580456337979_5140955772257909249_n

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Izuzetno sam uzbuđena! Pripremam se kao i inače, samo je ovo sad zahtevalo malo više vremena, jer treba dosta toga pripremiti, a ja vodim računa o svakom detalju. Trema je dosta prisutnija nego inače, jer ću pevati pred toliko ljudi i jer je to ipak super finale, pa mi je jako stalo da sve ispadne dobro.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Kad je najbolji nastup u pitanju, ne mogu samo za jedan da se odlučim. Ali recimo da bih odabrala treći, četvrti i sedmi.
Treći, jer sam se tad pokazala u nekom novom svetlu (prva moja malo drastičnija obrada neke pesme, drugačiji stajling, po prvi put sam ponela martinke na sceni Granda), i naravno, najbitnije – zadovoljna sam bila svojim interpretacijama.U četvrtom krugu sam pevala jednu od najzahtevnijih pesama u takmičenju i donela je, čini mi se, na pravi način, dok bih sedmi krug izdvojila kao krunu svega što sam do tada pokazala. Pored novine u vidu narodne pesme koju sam otpevala i druge numere koja joj je sušta suprotnost, uspela sam da napravim celinu i stajlingom ispratim i povežem te dve pesme.

Najlošijim svojim nastupom smatram peti krug. Napravila sam grešku pri odabiru prve pesme koja do dana pred nastup nije ni bila planirana. Nisam imala dovoljno vremena da je pripremim, a baš nju sam odabrala kao zamenu jer je mnogo volim. Međutim, nekada ipak treba ići malo pametnije i promišljenije. Takođe, bila sam jako umorna taj dan, nisam se naročito odmorila, pa se osetio i nedostatak energije.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Čini mi se da je ova sezona bila baš nekako posebna. Pored toga što se izmenio stalni sastav žirija, mislim da su se ove godine takmičari najviše trudili u svim segmentima i da su samim tim mnogo više i pružili. Kako je sezona odmicala, stekla sam utisak da smo iz kruga u krug svi bili sve bolji.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Mislim da su to svakako zaslužili i Savo Perović, Kristina Denić, Milan Rakić, Vernesa Deljkić i Jovana Starovlah (verovatno sam nekog i zaboravla, ali ovo je, onako, na “prvu”). Oni su bili baš po mom ukusu.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Verovatno ću se dobro isplakati…

e-turneja.com