Sa kojom je Čehinjom Deen ljetovao na Jadranu…

204

Deen1

Posljednjih dana Fuad Backović Deen ima pune ruke posla. Naime, naš pjevač u saradnji sa Almirom Ajanovićem završava snimanje novog singla pod nazivom „Imena mi mog“.

– Riječ je o jednoj brzoj kompoziciji za koju tekst i muziku potpisuje Almir Ajanović. Još nismo odlučili ko će biti zadužen za aranžman. Naravno, ovu kompoziciju će pratiti i odgovarajući videozapis. Nastavljam raditi na novim pjesmama i spotovima, neću stati na ovom singlu. Radimo na svemu onome što treba činiti novi album, mada oni su gotovo izgubili smisao. Tu mislim na štampane verzije albuma, koje definitvno nisu više u modi. Sve je sada elektronski i mi ćemo se držati toga, kaže Deen.

Deen2

 

Pored muzike njegova velika ljubav je moda. Zbog toga se odlučio da upiše fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, gdje je uspješno završio školovanje te dobio zvanje diplomirani strateg modnog biznisa.

– Diplomirao sa, magistrirao i sve završio. Definitivno bavim se nekim idejama kada je moda u pitanju. Ne znam koliko je sada pogodno vrijeme za moj modni brend. To je praksa u inostranstvu, gdje im tržište omogućava takvo nešto, ali, nažalost, u Bosni to nije tako – nastavlja naš pjevač.Nakon dugo vremena Deen priznaje da je imao savršen odmor i da je potpuno spreman za nove izazove.

Deen3

– Ovo ljeto na Jadranu nisam proveo sam. Znam da mnoge zanima o kome je riječ. Ljeto mi je uljepšala jedna Čehinja, koja me je naprosto oduševila. Nije nimalo zahtjeva i ćuti. Riječ je o mojoj Škodi Fabiji čije sam zaštitno lice u BiH. Naime, u maju sam potpisao ugovor sa „Bunjo Group“ i dobio sam ovaj automobil na korištenje. Nadam se da su direktor Adis Bunjo i ostali čelnici zadovoljni i da ćemo nastaviti saradnju – kaže naš pjevač.A.Hodzic