Robinzon Party ispunio očekivanja, najavljujemo novu senzaciju

281

Dugoočekivani i najavljivani Robinzon party 2016, održao se proteklog vikenda i ispunio je, pa i premašio sva očekivanja. Pozitivne vibracije i ples trajali su na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac do ranih jutarnjih sati.

RP 01

Više hiljada posjetilaca uživalo je u ritmovima koje je za njih birala prva liga domaćih DJ-a, a prava ludnica nastala je kada se za miks pultom pojavio specijalni gost, Sebastien Leger koji je u pravom smislu riječi atmosferu „doveo do usijanja“. Nakon svog nastupa i sam je  Sebastien Leger inače redovni gost najvećih svjetskih party-ja, priznao da mu je ovo bio jedan od najboljih nastupa do sada i da će se uvijek rado vratiti na Modrac.

Komentari posjetilaca nakon party-ja su od „ovo je najbolji parti do sada“ do „jedva čekamo naredni party“ najbolje govore o tome kako je dobra zabava bila na Robinzon party-ju.

Zbog svega ovoga organizatori su se potrudili da za Robinzon BRODOLOM party, koji se održava 06.08. 2016 g. kao specijalne goste dovedu dvije trenutno velike svjetske DJ senzacije: Joyce Mercedes i Manuela De La Mare-a.

O njima ćemo više pričati narednih dana, ali svi pravi istinski zaljubljenici dobre zabave znaju o kakvim se izvođačima radi.

Znači, odložite sve obaveze, dobro se isplanirajte i vidimo se na osmom po redu Robinzon BRODOLOM party-ju, 06.avgusta na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac

Kompletnu foto galeriju našeg Darija Matića, sa preko 450 fotgorafija sa Robinzon party-ja pogledajte OVDJE