ROBINZON BRODOLOM PARTY 8: Odbrojavanje je počelo

192

Još je deset dana ostalo do osmog po redu, orginalnog ROBINZON BRODOLOM PARTY-ja. Prateći komentare zadovoljnih posjetilaca prošlog party-ja po društvenim mrežama, možemo sa sigurnošću tvrditi da je ovo događaj koji će oboriti sve rekorde posjećenosti.

RBP press

Pogotovo ako znamo da je headliner ove zabave Manuel De La Mare. Ovaj italijanski producent, DJ i vlasnik veoma poznatih etiketa 303Lovers i Hotfingers, stvorio je svoj jedinstven zvuk kao kombinaciju različitih žanrova, a ovo mu je prvi nastup u Bosni i Hercegovini. Gdje nastupa Manuel De La Mare, dobra zabava je zagrantovana.
Nažalost, zbog nepredviđene vanredne situacije Joyce Mercedes je morala otkazati svoj nastup uz obećanje da slijedeće godine sigurno dolazi na Robinzon party, a organizatori već pripremaju adekvatnu zamjenu. Pored Manuela De La Mare-a tu noć na Modracu za dobre ritmove pobrinuće se i ekipa domaćih DJ-a, koju predvodi DJ Borg, zatim tu je i DOAMAN te EDUY B2b Rocho.

Ulaznice za Robinzon Brodolom Party su već u prodaji po cijeni od 10 KM i možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:

– restoran Robinzon Modrac/Lukavac,
– caffe Hollywood Lukavac,
– CD shop Sejo i Vili Tuzla,
– restoran Mama Mia (Omega/Tuzla)
– caffe In Živinice,
– benzinska pumpa In VIVO Živinice,
– pizzeria Banka Banovići,
– caffe IQ Gračanica,
– Trocadero Srebrenik.

Ulaznice na dan eventa će se prodavati po cijeni od 15 KM, dok su VIP karte 25 KM.

Robinzon BRODOLOM Party, 06.08.2016 g. mol restorana Robinzon, jezero Modrac/Lukavac … i naravno DRESS CODE – WHITE.