Ibro Bulbin ekskluzivno za novi SCANDAL! otkriva! Kakva Ana Bekuta, želim duet sa Snežanom Đurišić

216

Ekskluzivno za novi broj tabloida SCANDAL! koji je na svim kioscima pobednik Zvezda Granda Ibro Bulbin dao je intervju u kom kaže da je presrećan zbog pobede, te da još uvek ne može da dođe sebi od uzbuđenja! A što se tiče mogućih dueta, mašta da radi sa Snežanom Đurišić!

Ibro-Bublin-foto-Ivan-Vucicevic

Ma kakva Ana Bekuta, želim duet sa Snežanom! Najviše bih voleo da sa njom snimim neku pesmu, mislim da mi ona pevački mnogo više odgovara”, ispričao je Ibro za novi SCANDAL! i priznao da se najviše plašio Marije Šerifović!

“Zna se ko je i šta je Marija, suvišno je bilo šta i reći”, nasmejao se Ibro i dodao da ne zna da li bi pre radio sa njom neku pesmu ili pak sa Viki, ali i da mu je od pevača najveća podrška Haris Berković! Ipak, iako mu se dopada Harisov rad, kaže da ne bi voleo da mu veza bude javna kao njegova sa Radom Manojlović.




Šta kaže o Bosancu koji je za njega bio najstroži, ali i o Šabanu Šauliću, Lepoj Breni i Saši Popoviću kojima se divi, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!