Emir Habibović priznao:“Pored mojih, koje mi redovno traže, najskuplje pjesme na veseljima su Šabanove“!

221

Emir Habibovic 2

Kako vrijeme prolazi, Emir Habibović dobija pravu armiju obožavalaca, a njegove pjesme se veoma visoko kotiraju na top listama širom regiona.Međutim, iako medju pjevačima uglavnom vlada sujeta, Emir nema problema sa istom, pa namj e u jednom opuštenom razgovoru, priznao koje mu pjesme najviše traže na nastupima i za koje daju najveći bakšiš.

Naime, Emir dosta radi privatna veselja, na kojima ne može svako raditi.Pored toga što za takva slavlja moraš biti dobar i kvalitetan pjevač, repertoar kojim raspolažeš mora biti i raznoliki i veliki, pa pjevači koji pevaju an njima, znaju i po nekoliko hiljada pesama.

„Istina je da nije lako raditi takva slavlja, ali je veliko zadovoljstvo biti dio istih, jer ako te neko pozove da mu ulepšaš najljepši dan u životu, bilo da je u pitanju venčanje, vjeridba ili rođendan i rođenje djeteta, onda je sigurno da te cijeni kao pjevača.Ja imam tu čast da dosta radim takva veselja“-rekao nam je Emir.

Ono što je takođe poznato, kada su pomenuta veselja u pitanju je i da su honorari, ali i bakšiši na istima izuzetno dobri i veliki, što nam je Emir i potvrdio, otkrivši nam i za koju pjesmu se dobijaju najveći bakšiši.

„Lijepo se zaradi na takvim slavljima, ali tempo zna da bude baš težak, obzirom da one znaju trajati danima.Pored mojih pjesma, koje mi uvijek traže i daju dobre bakšiše, što mi je potvrda da sam izabrao prave pjesme, najčešće traže Šabanove pjesme, a za njegovu pjesmu „Majko“ sam na jednom takvom slavlju dobio baš veliki bakšiš.kako mislim da ne treba pričati o ciframa, neću reći o kom iznosu se radi, ali je zaista u pitanju visoka cifra“-priznaje Emir.

Dobro plaćene pjesme „Nisam ja čovek od prije“, „Prevara“ , „Volja Božija“ i „Navika“ će na Emirovim nastupima uskoro biti obogaćene i njegovim novim pesmama, za koje će tek dobiti dobar bakšiš, jer oni koji su imali prilike da ih čuju, kažu da će biti pravi hitovi.