Modni studio “Fashion” proslavio 8.godišnjicu postojanja i rada

274

Jučer je u prostorijama tinejdžerskog centra Telex Tuzla, Modni studio Fashion Tuzla proslavio svoju osmu godišnjicu trajanja i rada studija. Škola educira sve one koji žele izgraditi vlastitu osobnost, postati samouvjereni, naučiti sve o manekenstvu, pravilnom držanju i lijepom hodu, kao i steći nova poznanstva u timskom radu.

SgojXBx

“Volio bih na tren samo da zaustavim vrijeme,ne želim vječno da stojim u ovom trenu već samo onoliko koliko je dovoljno da se prisjetim svega, od početka do danas. Sretan sam, krenuli smo od ničega, a već sutra naš mali milion slavi rođendan našeg modnog studija. Ne želim lagati da ponekad nije bilo naporno i teško ali sve su to bile slatke muke. Sretan sam i što je tako puno djece, djevojaka i mladića imalo želju da se druži s nama i bude dio našeg tima.”, kazao je za naš portal Emir Selimović, osnivač MSF, zahvalivši se svima koji pružaju podršku u radu.

p21gJSC

Škola mode je odlična osnova da saznate kako modni svijet funkcionira i kako se u njemu snalaziti. U današnje vrijeme kada su mladi pod negativnim uticajem okoline, osnova MSF je prenijeti svoje iskustvo i izgraditi odnos povjerenja i osjećaja sigurnosti svih polaznika u zdravom okruženju.

U modnom studiju sam vec 2 mjeseca za to vrijeme smo naucili dosta koraka i ostale vazne stvari za modu i zdrav zivot,Moji planovi za buducnost su da naucim sve sto je potrebno za posao modela i manekena i probati se baviti manekenstvom profesionalno,kaze Elmin Balkic,član MSF.

bEeKA8S

Prezadovoljna sam radom studija , trenizi su uvijek pozitivni, kazala je Selma Hadzic.

Jedno divno iskustvo kako i upoznavanje novih prijatelja.Ovo je nesto što me dosta približilo svijetu mode i naučilo dosta o tome .Uživam radeći ovo što volim ..kaze Alma Imamovic jos jedna članica Msf.

Zelimo se zahvaliti svim nasim modelima,roditeljima , zatim prijateljima studija : Melisi Salkic orijentalnoj plesacici koja je uvelicala nas rođendan i mladom Tuzlaku Maidu Zahirovicu , zatim fotografu studija Denisu Kanticu , kazala je Indira Ibralic menadzer modnog studija Fashion !

jleRfK0

 

 

 

 

 

Svi koji žele pridružiti se timu MSF, potrebne informacije mogu dobiti na Facebook profilu ModniStudio FashionTuzla ili na broj 062 233 523. 

Iel1ciY