MARYANA KATIĆ: Smatram da imam predispozicije za pobjedu

145

Maryana Katić uspela je uprkos jakoj konkurenciji da se plasira u superfinale “Zvezda Granda” i uđe u top 10 najboljih pevača najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu. Sa samo 16 godina “malo čudo” iz Pariza je po mišljenju stručnog žirija jedna od najboljih pevačica narodne muzike pred kojom je blistava karijera.

bf94032667182cda9f0df30e3435f7cd

Najveću podršku u takmičenju Maryana ima od svog dečka Dragana Jonića koji je dolazio sa njom na svako snimanje i bodrio je iz bekstejdža. Iako su u vezi tek nekoliko meseci, Dragan kaže da je Maryana u privatnom životu potpuno drugačija nego na sceni.

“Na sceni je profesionalac, a privatno je potpuno drugačija. Na sceni svoj posao radi kako treba, a ovako je prirodna osoba i nema gram toga u sebi da je javna ličnost. Maryana je neiskvarena duša. Ona je iskrena, komunikativna i dobra”, otkrio nam je Dragan koji je muzičar i svira bubnjeve.




“Muzika nas je spojila”, kaže Dragan koji je primetio kako Maryani raste popularnost sa svakim novim krugom u takmičenju.

“Uglavnom su pozitivne reakcije u krugu ljudi koji je prepoznaju. Svi hvale njen glas i pevanje ali je vole i kao osobu”, kaže Dragan. Maryana je kroz takmičenje dobila i dosta kritika od žirija kako zbog izbora pesama tako i stajlinga, ali je sve to stoički podnela.

“Meni se najviše dopadaju Maryanina svedena izdanja iz šestog i sedmog kruga. Onaj stajling koji podseća na Lejdu Gagu nije njen stil i ne pristaje joj. Sad izgleda najbolje u onome što nosi”, kaže Dragan koji otkriva da će se Maryana nakon superfinala najverovatnije iz Pariza preseliti u Srbiji gde će nastaviti da gradi svoju pevačku karijeru.

“Smatram da Maryana ima predispozicije za pobedu. Ono što nju lično koči je velika trema jer je veoma mlada. Kad je na sceni tremom najviše ubija sebe, a privatno kad peva je potpuno drugačija i opuštenija. Mislim da će ona uspeti u ovom poslu i da od nje treba puno da se očekuje”, kaže Dragan.

zvezdegranda.tv