GRAND PRODUKCIJA: Ermin Redžić Bubi je najomiljeniji kandidat odkad postoje ZVEZDE GRANDA i biće naša najveća zvijezda

438

Miljenik djevojaka koji ostavlja bez teksta svojim nastupima je nova najpopularnija Zvezda Granda. Ovaj zlatokosi ,skromni momak anđeoskog glasa i prelijepog lica. Njegovi nastupi su potpuno nešto drugačije od svega što smo vidjeli na svim show programima. Pjevao je narodnjake ,zabavnjake , balade, on ostavlja svakog bez teksta.
Njegovo ime je Ermin Redžić Bubi.

Screenshot_1_800x460

Večerašnji nastup ostaće zauvijek zapamćen po dosad neviđenom scenskom izražaju , vokalnom izvedbom i izborom jedne od najtežih pjesama Bijelog Dugmeta “Selma” koja je rađena po istinitoj priči Zeničanke Selme koja je studirala u Sarajevu 1949 g. i kojoj je Goran Bregović posvetio jednu on najljepših kompozicija Bijelog Dugmeta.

Mnoge od nas ovaj nastup natjerao je na suze jer nikada nije zabilježeno da je u nekom show-u izvođena ova pjesma a posebno na ovakav način kako nam je to priredila buduća velika zvijezda Ermin Redžić Bubi. Scena Granda pretvorila su sarajevsku željezničku stanicu 1940-tih godina a ostalo je sve dio filmske priče koju nam je posvetio jedan od najboljih vokala u BiH, Ermin Redžić Bubi koji je drugom pjesmom “Lipe cvatu” zapalio sve i prošao u superfinale a samim tim i obezbjedio svoju karijeru jer Grand produkcija nastavlja raditi sa ovim vanserijskim talentom i graditi njegovu karijeru.

Zanimljivo je reći da Aca Lukas u čudnom stanju nije dao glas Bubiju za fenomenalnu izvedbu ovako teških pjesama , što dovodi u pitanje , šta se dešava sa Lukasom. Ali nakon što je shvatio šta je uradio , izvinuo se Bubiju koji je sigurno zaslužio da ide diretno u superfinale. Bubi je najomiljeniji učesnik i sigurno je glavni favorit ove godine na Zvezdama Granda.

e-turneja.com