Aca Lukas otkriva: Imam svoje favorite u „Zvezdama Granda“

222

lukas

Folk zvezda Aca Lukas otkriva da mu uloga žirija „Zvezda Granda“ veoma prijala i da se nada da su njegove kolege i on napravili dobar potez kada je reč o odabiru deset superfinalista. Na pitanje koliko se učesnici ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ razlikuju od prošlogodišnjih Aca kaže: „Super su kandidati, izuzetno su talentovani, tako da nema neke prevelike razlike između učesnika ove i prošlogodišnje sezone“.




Aca smatra da još ne uvek ne može da proceni da li će ove godine pobediti pop ili folk izvođač, ali kaže da su svi podjenako talentovani za obe vrste muzike. „U 90 posto slučajeva oni koji su tokom takmičenja pevali pop siguran sam da i folk muziku izvode maestralno. Ove godine su zaista svestrani pevači“, ističe Aca i otkriva da ipak ima svoje favorite.

„Ne pravim razliku između pop i folk takmičara, jednostavno nastup mora da me dirne i da me pogodi. Imam svoje favorite, ali do sad ih nikad nisam otkrivao, pa će tako ostati i sad. Ide super finale i publika će odlučiti ko će poneti laskavu titulu Zvezde Granda, kaže Aca.

Foto:N.Babić
zvezdegranda.tv