ZORICA BRUNCLIK SE HVALI: Vraćam se u žiri Zvezda Granda

270

Zorica Brunclik hvali se pred nekim prijateljima da će vjerovatno sljedeće sezone biti jedna od članova žirija takmičenja Zvezde Granda.

zorica-brunclik-saban-saulic-1379534227-368265

Kako kaže, vraća se na velika vrata i planira da napravi haos kakav samo ona može. Naime, prošlo je već godinu dana otkako nije u žiriju , medijska tenzija koja se digla zbog nje, stišala se , pa joj prosto fali što više nije u žiži javnosti. Između ostalih, Zorica je to ispričala i nekom od sadašnjih članova žirija, te su se zajedno složili da je najrealnije da ispadne Viki, a da se ona vrati, te da bi takav sastav bio pun pogodak za šou.




Čak su joj obećali da će pričati sa Sašom i dati mu taj prijedlog , ali tek poslije finala ove sezone Zvezda Granda. Zorica je ubijeđena da će je Saša vratiti u Zvezde Granda iako je on naglasio da žiri više neće mijenjati i da je za sada zadovoljan ovim sastavom.

Vidjet ćemo kako će Saša na sve reagovati kad mu bude ponuđena ideja , te da li će uspjeti da odoli izazovu s obzirom da je Zorica ostavila značajan pečat, pa narod i dalje prepričava njene izjave, komentare i razne prepirke iz prethodnih sezona.

e-turneja.com