ŠOK: Jovana Lazić ostala bez ijednog glasa

169

Jovana Lazić učestvovala je u duelu u četvrtom krugu “Zvezda Granda” sa Kristinom Denić. Prva kandidatkinja predstavila se pesmama “Strašilo” i “Ne tiče me se”, dok je druga izabrala numere “Ti si mi u krvi” i “U meni jesen je”.

Screenshot_1_800x472

Nakon duela, Kristina Denić dobila je šest glasova i plasirala se u peti krug, dok Jovana Lazić nije dobila nijedan glas.

“Kristina svaka čast. Jako si talentovana i vidi se da se baviš muzikom. Jovana sve vreme si bila u falšu”, rekao je Aca Lukas. I Snežana Đurišić je čestitala Kristini, a Jovani poručila da mora da bude mnogo bolja u baražu.

“Jovana sa ovakvim pevanjem ni u prvom krugu ne bi prošla. Jako mi je žao što si imala loše veče jer si imala odličnu energiju na sceni. Kristina, stajling ti je fenomenalan, prelepa si i znamo da si multitalentovana ali večeras nisi bila na nivou kao u prošlom krugu. Marija je rekla Kristini da ima prelepu energiju i da privlači pažnju svih ali da večeras nije bila na najvišem nivou. Pogledajte i ostale komentare i konačnu odluku žirija.

zvezdegranda.tv