Selim iz serije Elif: Nisam još za brak

240

Selim iz serije Elif koju gledaoci u BiH mogu pratiti u programu OBN TV izjavio je da ne može biti u ljubavnoj vezi sa kolegicom Gülçin (Zejnep) jer si njih dvoje totalno različiti karakteri.

1010101

Emre Kivilicim, Selim iz Elif – najgledanije serije na teritoriju Bosne i Hercegovine –  demantovao je sve navode da je u ljubavnoj vezi sa kolegicom Gülçin Tunçok, Zejnep iz istoimene serije. Gostujući u programu jedne turske tv stanice Selim je kazao da Gülçin poštuje kao kolegicu i da se super slažu ali da njih dvoje ne mogu biti niti u jednoj vrsti ljubavne veze.  Emre je objašnjavajući razloge naveo da su njih dvoje toliko različiti da je apsolutno nemoguće zamisliti ih u ljubavnoj vezi.  „Gülçin hoće da su stvari sve uvijek na svom mjestu, da je sve lijepo složeno, ne voli neplaniarana putovanja….a ja sve to smatram super stvarima koje stalno primjenjujem. „ kazao je Emre.

Podsjećamo, prije par mjeseci se pisalo da su Emre i Ilker u ljubavnoj vezi, te priče su bile dodatno podgrijane njihovim stalnim zajedničkim odlascima u teretanu.

Podsjećamo nedavno je i Melek iz serije Elif demantovala vezu sa glumcem İlker Gürsoy (Mmelih) tvrdeći da ima mnogo boljeg frajera.

Najpopularniju seriju u BiH na programu OBN TV  gledaoci mogu pratiti svaki radni dan od 20 sati.