Šefki Jahjić: Prijaju mi komplimenti o izgledu ali mi je važnije pjevanje

161

Šefki Jahjić plasirao se nakon duela direktno u četvrti krug “Zvezda Granda”. Iako ga je žiri pohvalio da je bio siguran na sceni i da je odlično pevao, on nije bio u potpunosti zadovoljan svojim nastupom.

a0c0737732167902edeeaf8381201cb2

“Imao sam blagu tremu i možda poneki falš ali nije to toliko strašno. Uvek može bolje”, bila je prva Šefkijeva reakcija nakon nastupa.

Jelena Karleuša je rekla kako ima egzotično ime, kao i da vrlo atraktivno izgleda i da podseća na Arapina.

“Prijaju mi komplimenti na račun izgleda ali ne obazirem se mnogo na njih jer sve dok su pozitivni meni je to ok”, kaže sa osmehom Šefki i dodaje da je ime dobio po svom dedi.

“Svi me znaju po nadimku Caci i većina me tako zove”, kaže Šefki sa osmehom i našalio se: “Svejedno mi je kako će da me zovu, meni je samo važno da postanem zvezda.”

Ovaj talentovani mladić koji dolazi iz Subotice počeo je da peva kad je imao 13 godina, a uporedo je naučio da svira klavijature i još nekoliko instrumenata.

“Počeo sam da pevam sa ocem sa kojim sam išao na svadbe. Sve instrumente bih voleo da naučim da sviram osim saksofona i gitare”, kaže Šefki koji smatra da se u “Zvezdama Granda” mnogo toga promenilo od kako su u žiriju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Viki Miljković.

“Sad se ocenjuje podjednako i zabavana i narodna muzika odnosno žiri komentariše oba žanra. Meni malo bolje leže zabavnjaci, ali to ređe pevam”, objašnjava Šefki kome je velika želja da ove godine uđe u top 10 pevača u takmičenju i postane deo “Grand produkcije”.

zvezdegranda.tv