Sandra Rešić: Volim pjesme Marije Šerifović jer su mi svi rekli da mi leži

146

Sandra Rešić motivisala je mnoge žene posle intervjua za naš sajt da više vode računa o svom izgledu. Ona je svoju liniju uspela da dovede do savršenstva i da se na Grandovoj sceni predstavi u najboljem svetlu.

adef01d1fe4bd567e43afe9730d0802a

“Slažem se da sam pokrenula žene da više vode računa o svom telu, ali mi se nešto muškarci bune i kažu da bi trebalo da vratim kilažu jer većina njih voli malo krupnije dame”, kaže sa osmehom Sandra kojoj su mnoge prijateljice nakon što je smršala rekle: “Blago tebi, hoći i ja da tako izgledam”. Na pitanje šta će da radi nakon što joj je Aca Lukas u četvrtom krugu takmičenja “Zvezde Granda” rekao da nikako ne treba da nastavi da mršavi, Sandra kroz smeh kaže: “Ništa, nastaviću dobro da izgledam!”




“Volim pesme Marije Šerifović jer su mi svi rekli da mi leži. Svesna sam toga da moje izvođenje ne može da bude dobro kao njeno ali to ne znači da ne treba da ih pevam. Uvek biram pesme koje volim, a kad mi žiri kaže da izaberem neku drugu pesmu koju ne volim onda je neću otpevati i doneti kako treba”, kaže Sandra koja se nakon komentara nije nadala prolasku dalje, ali je ipak uspela u baražu da ubedi žiri da može da postane zvezda Granda.

zvezdegranda.tv