NIKAD VIŠE SUZA NA SCENI ZVEZDA GRANDA Marija joj poručila: Mogla bi da ne zapjevaš više nikada

155

Milana Stevanov učestvovala je u duelu u četvrtom krugu “Zvezda Granda“ na OBN TV sa Svetlanom Bogićević. Prva kandidatkinja predstavila se pjesmama “Kad je bilo kako nam je bilo“ i “Obećao ti si“, dok je druga odabrala numere “Jeleni Košutu“ i “Voliš li me ti“.

thumb460_90700_1zg

Nakon nastupa žiri nije dao nijedan glas ni Milani ni Svetlani. Dragan Stojković Bosanac je bio razočaran jer su obje kandidatkinje bile loše u obje pjesme. Marija Šerifović nije bila zadovoljna Milaninim nastupom, a Svetlanu je kritikovala, te navela na početak plača, da bi je ispadanje iz takmičenja totalno rasplakalo:

“Kad ne dobiješ glas nekog od nas ipak pripazi šta govoriš o nama jer bih sad mogla da ti kažem nekoliko rečenica od kojih bi ti poželjela da ne zapjevaš nikad, možda čak i da se potrudim da to bude tako. Kada ne dobiješ glas od nekog od nas i kada siđeš sa bine, ipak pripazi na taj riječnik i na ono na koji način govorite o nama“, rekla je Marija i dodala da će ispasti car i neće reći o čemu se radi.

Ana Bekuta je rekla da su obje dobre pjevačice ali nisu pokazale svoj maksimum. Aca Lukas je rekao kandidatkinjama da su nedogovorne i njihove nastupe je ocijenio sa jedinicom. Jelena je rekla kako će ispasti dobar čovjek i da ne želi sipati so na ranu nakon žestokih komentara, pa kako bi ublažila priču dodala je da samo razmisle zašto je to tako. Žiri je preglasavanjem odlučio da obje ispadaju iz takmičenja.




Milana i Svetlana su se rasplakale i vidno neraspoložene izašle sa scene. Pogledajte cijeli video snimak.

(zvezdegranda.tv)

https://youtu.be/NSllbqEI39Y