ERMIN REDŽIĆ BUBI : ZLATOKOSI muzičar senzacija na ZVEZDAMA GRANDA

305

Ovaj zlatokosi momak uveo je novu dozu energije, emocije i žara koja nije bila prisutna u dosadašnjim sezonama Zvezde Granda. On žari i pali scenom a kad pjeva balade , ostavlja svakog bez teksta.

Bubija mnogi vide kao finalistu i jednog od najvećih favorita. Jako je skroman a posjeduje sve kvalitete da bude velika zvijezda. Ermin Redžić Bubi je vrhunski muzičar koji svira , pjeva i komponuje .

Diplomirao je poslovni menadžment desetkom , a djevojke ga naprosto obožavaju. Posjeduje glas i stas da se bavi ovim poslom a u Zvezdama Granda dobija samo pohvale. U BiH je bio jedan od najpopularninih tinejdžera kad je imao 17 godina a sada je vrijeme za veliku karijeru.

Njegovi prijatelji kažu da je on u školu dolazio s gitarom i na odmorima svirao i zabavljao društvo, djevojke i profesore. Predan je poslu a to pokazuju njegovi nastupi na Grandu, jer on sa svojom ekipom koju čine momci njegovih godina priprema kompletan nastup. Sviraju matrice, prave nove aranžmane i tako donose neku novu emociju i energiju koja nije viđena dosad na Grandu. Zbog svega ovog Ermin Redžić Bubi je jedan od favorita da postane pobjednik Zvezde Granda 2015/16.




Poslušajte ga u sva tri videa ispod:

e-turneja.com