Promociju agencije “Fenix” podržali mnogi poslovni partneri i prijatelji !

278

aaaa

Marketing i promocija su aktivnosti koje se poduzimaju u svrhu predstavljanja proizvoda i usluga.Promocija, proširenje tržišta, pružanje konsalting usluga poslovanja, poboljšanje i prepoznavanje novih poslovnih mogućnosti je upravo ono što čini prepoznatljivom agenciju “FENIX”.
Agencija Fenix sinoć se u klubu Viva pokazala kao pravi domaćin.Dokaz i obostrano povjerenje kvaliteta i usluga svojim prisustvom upravo su potvrdili mnogi poslovni partneri i prijatelji.Prezentirajući svoj programski sadržaj za tekuću godinu domaćin je dodatno začinio bogatim i raznovrsnim muzičko-zabavnim sadržajem.
Ćao Bend, Lapsus Bend, Plesna grupa agencije Fenix, Darijo Redzić, Mađioničari Zeka i Piksi i mnogi drugi muzički gosti zabavljali su goste.Poseban aplauz dobila je Jasmina Mujkanović koja je svojim energičnim nastupom oduševila prisutne.
Domaćin i vlasnik agencije Selman Hadžifejzović bio je prezadovoljan odzivom gostiju naglašavajući da je to samo mali pečat i poštovanje dosadašnjeg uspješnog obostranog poslovanja.
1 3
Prije svega želim svima da zahvalim što su večeras ovdje kako svojim poslovnim partnerima tako i svim drugim gostima i prijateljima.Nadam se da će i ubuduće kao i do sada mnogi prepoznati kvalitet našeg rada.Naša vrata su širom otvorena svima koji žele i koji osjećaju potrebu da povećaju i poboljšaju vlastite efikasnosti svojih proizvodnih kapaciteta otkriva Hadžifejzović.
 [nggallery id=134]
A.Hodzic