ŽESTOKI KOMENTARI U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičarka plakala zbog onoga što joj je žiri rekao!

149

U duelu dvadesete epizode Zvezda Granda na OBN TV pjevačke snage odmjerile su Snežana Pavlović (21) iz Blaca i Jovana Stojić (21) iz Beograda. Prva kandidatkinja izvela je pjesme „Čarobno jutro“ i „To mi nije trebalo“, dok je druga odabrala numere „Korake ti znam“ i „Kao da me nema“. Na kraju duela dva glasa osvojila je Jovana, dok Snežana nije dobila nijedan glas.

thumb460_85357_1zg

“Druga kandidatkinja mi se zaista dopala, u prvoj pjesmi je bila dobra, dok kandidatkinja pod brojem jedan mora još da vježba, rekla je Ana,a Viki se složila sa njom i rekla da je prva pjesma kojom se predstavila Snežana bila katastrofalna, prenosi zvezdegranda.tv.

“Želio sam da obje budete dobre, slušao sam vas pomno, ali obje ste me razočarale”, poručio je Šaban, dok je Marija iskoristila momenat da Jeleni uruči slušalice na poklon. “To staviš i ne boli te glava”, rekla je Šerifovićeva i tako dala komentar za ovaj duel.

Bosanac je bio znatno oštriji i poručio im da nemaju pojma, a zatim se kandidatkinja broj jedan pobunila i rekla da ona zna da pjeva. Kako bi uvjerila žiri da to vrlo dobro radi, otpjevala je na suho Marijinu pjesmu “Pametna i luda”. Povela se rasprava između nje i Bosanca, da bi na kraju rekao da je zadivljen njom jer se brani bezobrazlukom, dok je Jelena podržavala da treba da se bori za sebe.

Na kraju duela produkcijski žiri dao je šansu duelistkinjama da iznesu svoje mišljenje, ali se kandidatkinja pod brojem dva rasplakala. Šta je razlog tome, pogledajte u videu od osme minute.