Zbog delikventskog ponašanja: Veljku govore da je isti otac, a Ceca po prvi put svima odbrusila!

186

Popularna pjevačica stala je u odbranu svog sina kog svakodnevno po medijima optužuju za “delikventsko“ ponašanje. Djeca Cece Ražnatović se nalaze pod konstantnim budnim okom javnosti. Svaki njihov pokret se prati i o svakom se piše. Čini nam se kao da su u nekim trenucima popularniji i od same Cece. Stoga je pjevačica riješila da i sama progovori o svojoj djeci, prvenstveno o Veljku, i o tome da li je zadovoljna u kakve su ljude oni odrasli.

thumb460_85303_1ceca veljko

Anstasija je prava mamina ljepotica, dok se Veljko odaje za opasnog tipa sa šmekerskim stavom koji uživa u kafanskim provodima i mijenjanju djevojaka. Mnogi komentarišu kako je Veljko isti otac, no ovakvi komentari izgleda da Cecu samo izbacuju iz takta.

– Ti koji to komentarišu poznavali su njegovog oca, ili? Sjedili i pili kafu sa njim? – odgovorila je bijesno Ceca.

Na pitanje da li je zadovoljna u kakvog je momka njen sin odrastao Ceca je sa oduševljenjem odgovorila:

– Naravno, ima nepunih 20 godina i studira. Ni Veljko ni Anastasija se ne razlikuju od ostale djece i njihovih vršnjaka. Moja djeca imaju problem što im je majka javna ličnost – bila je iskrena Ceca.

Međutim, pjevačica za njihovu javnu eksponiranost ne krivi toliko sebe, koliko krivi društvene mreže i uticaj koji one imaju na omladinu.

– Kada su 2002. bili na sceni na Marakani sa mnom niko nije ni slutio kakva će biti ekspanzija interneta niti popularnost društvenih mreža, a da sam tada to znala – nikada ih ne bih eksponirala – rekla je pjevačica.

Ceca je očigledno svjesna da put koji je ona izabrala donosi i dosta problema, ali ga je ipak sama birala i čvrsto stoji iza svoje odluke.

(Espreso.rs)