(VIDEO) PRAVA ISTINA O RUŽIČINOM PADU U NESVIJEST: Evo šta se stvarno desilo sa modelsicom!

252

Ružica Veljković, koja je sinić u emiisiji „Goli život“, u vili „Parova“ iznenada pala u nesvest, jutros je potpuno dobro, odmara, uz preporuku lekara.

ruzica-veljkovic-foto-printskrin-1449939033-802757

“Mislim da je to od one masne hrane, koju sam jela, a možda me je stiglo i sve ono što je bilo na
poligrafu, nije mi bilo svejedno. Lekari su došli, kažu da nije ništa strašno, ali ja sam se jako uplašila”, rekla je Ružica Veljković, kad se, posle pola sata vratila u program.

Pre nego što će se onesvestiti Ružica Veljković se žestoko svađala sa Mikijem Đuričićem, koji ju je vređao
i na kraju rekao: “Onaj ko uređuje emisiji „Parograf“, glavni reditelj „Parova“ ti je namestio pitanja! Dragi gledaoci, molim vas da shvatite da ovo što gledate na televiziji nije ništa istina. Sve je laž i sve je scenario. Ništa nije onako kako vidite.

“Miki, ko ti je kriv što je Anđela imala seks sa Daliborom u tajnoj sobi”, odgovorila je Mikiju.

On je počeo da je vređa, optužujući je da namerno hoće da njegova devojka Anđela Lakićević ispadne ku..va, a da ona to nije.

Ružica je divljala, donela je pisma da pročita ko je u stvari njen dečko, bila je uznemirena. Ubrzo zatim, tokom reklama, ona je – pala u nesvest.

Brzo je došlo obezbeđenje i stigla je lekarska ekipa, polivali su je vodom i ona je brzo došla sebi. Za pola sata pojavila se u programu i ispričala da misli da joj je pozlilo od nečeg masnog što je ručala, ali da je stigla zakasnela reakcija sa poligrafskog ispitivanja.

Naime, Ružica Veljković je pre poligrafskog ispotivanja bila veoma uplašena, pitala je za lek za smirenje, ali joj ispitivač nije dozvolio.

Ubrzo se drištvenim mrežama pronela neistina da je Ružicu neko udario, što je sama učesnica direktno u
programu demantovala.

IZDRŽI RUŽICE!

Posted by Ruzica Veljkovic on 9. veljače 2016

kurir.rs