VESELO: Šavija i Šijan u kafani spremaju taktiku za Farmu

253

natasa-savija-mirko-sijan-foto-marina-lopicic-damir-dervisagic-1455057367-841729

Nataša Šavija i Mirko Šijan provodili su se u jednom prestoničkom lokalu i smišljali taktiku za Farmu, gde bi trebalo oboje da učestvuju.

Starleta i sin pevačice Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana uskoro će zajedno ući u rijaliti, koji počinje u ponedeljak. Dane pred ulazak oboje koriste uglavnom za provod i izlaske, pa su se tako prošlog vikenda slučajno sreli u jednoj kafani. Naš izvor koji se tamo zatekao ispričao nam je da je Šijan pozvao Šaviju za svoj sto, što je ona rado prihvatila.

– Nataša je u Mirkovom separeu provela ostatak večeri, a uglavnom su pričali o ulasku u šou, dogovarali se i smišljali planove. Nije se baš najbolje čulo o čemu pričaju, ali sam primetio da je Šavija bila bučnija. Očigledno je da je ona smislila pakleni plan za novu Farmu, pa je rešila da to ispriča i Šijanu, kom se, sudeći po izrazu lica, sve veoma svidelo – rekao je naš sagovornik.

Kako saznajemo, ponudu da im se pridruži u rijalitiju od producenata je dobila i manekenka Mina Milenković, njena hrvatska koleginica Julija Pejić i pevač Miki Mećava. Kako smo već objavili, među učesnicima su i Vesna Zmijanac i njen dečko, operski pevač Nikola Mijailović, otac i ćerka Boris i Doris Bizetić, proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić, fudbalska legenda Miloš Bursać, pevačica Aleksandra Blagojević,bivša devojka Milana Popovića, njena koleginica Ivona Negovanović Cuca, frontmen grupe Osvajači Zvonko Pantović Čipi, menadžer Velibor Džarovski, bračni par Ibraimov – Natalija i Sani iz grupe Trik FX, bivši PR Tanje Savić i pevač Bane Đokić, denser Baki B3, folker Era Ojdanić…

Kao i do sada, o farmerima će se brinuti mentor Proka, dok će voditelji biti Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić.

kurir.rs