U NEVJERICI I SRBIJA I REGIJA: On se krije iza glasa “Velikog brata”

317
Zbog njegovog glasa su svi takmičari “Velikog Brata” drhtali. Mjesecima je postavljao najrazličitija pitanja, nekima bio strah i trepet, dok su drugi jedva čekali da mu čuju glas. U svakom slučaju, gledaoci rijalitija su se iznova i iznova prethodnih mjeseci pitali: ko je zaista Veliki Brat?

vb8

Misterija je konačno otkrivena. Iza kamera i mikrofona u ispovjedaonici, čitava tri mjeseca, koliko je trajala prethodna sezona, nalazio se srpski bloger Boris Trivan.

trivan

 

Ovaj duhoviti Zrenjaninac “krije” se iza pseudonima Pokojna Mileva i popularan je na društvenim mrežama. Pozajmio je glas “Velikom Bratu” i u tome se, priznaćete, sjajno snalazio.

–  Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora koji me veže ne smijem ništa da vam kažem o angažmanu u šouu – izjavio je Boris za 24sata.hr.

Trivan je dodao i da se odlično zabavljao tokom snimanja rijalitija, ali i da je imao veoma naporne uloge. Ukućane je zasmijavao, smirivao, dijelio im savjete, bio prijatelj, član porodice, ispunjavao im želje, zadavao zadatke…

Mnoge će ova informacija razočarati, jer više nije tajna ko je “Veliki Brat”, ali, u svakom slučaju, bilo je zabavno slušati blogera tokom tromjesečnog trajanja rijalitija.

Telegraf.rs

Jasmin.T/E-Turneja.com