Kornjača bila brža od zeca

146

Duel između Denisa Kadrića iz Velenja i Elmedina Kadrispahića (29) iz Vogašće doveo je atmosferu u studiju Zvezda Granda prošle subote do usijanja.

Untitled

Denis je izveo pjesme “Smejem se,a plače mi se” i “Šampanjac”, dok se njegov protivnik opredjelio za numere “Plamen mog života” i “Zver”. Ovim interpetacijama duelisti su digli sve na noge,ali i nasmijali žiri. Na kraju rezultat je bio 6:6, pa su morali da pjevaju „na suvo“, nakon čega je rezultat bio 5:1 u korist prvog kandidata.
„Čini mi se da je u ovoj situaciji dominatniji bio kandidat broj jedan. Dočarao je obje pjesme. Za kandidata broj dva ovo je bio krupan zalogaj“, rekao je Šaban. Marija i Jelena nisu krile oduševljenje kandidatom broj jedan, čak su ga i častile novim nadimcima. „Denis je svima simpatičan, jer se vidi da je lajsna u glavi. Sviđa mi se kako drži mikrofon ispod miške. Vrlo je specifična pojava, ali on stvarno nije sam“, našalila se Jelena,a potom mu poručila da je korektno otpevao, ali da je zvučao seljački, dok je za Elmedina imala samo reči hvale.“Volim kad se tako peva“, dodala je Karleuša.

Da se žiri i kandidati i mimo scene odlično slažu pokazuju i fotografije Jelene Karleuše sa kandidatima.
„Denise, ja ću za tebe da glasam dokle god sam ja ovde. Ti druže imaš ozbiljnu dijagonozu i ja to ozbiljno poštujem“, poručila je Marija, dok je Elmedinu zamjerila da se pogoršao u odnosu na prvi krug u kom je bio njen favorit.

Kada je trebalo da da svoj komentar Bosanac je prvo ispričao basnu o kornjači i zecu, a zatim im rekao: “Upravo se to desilo da je kornjača bila brža od zeca. Denis je lošiji pjevač, ali je bio ubjedljiviji. Elmedin je omanuo, nije dovoljno vježbao, ali čestitam obojici“. Svoje razočarenje u Elmedina nije krila ni Ana. „Znamo kakav si talenat, ali izgleda da ovo nije bila tvoja noć. Imaš ljepšu boju od Denisa, ali je on svojom energijom pobijedio tebe. Vrati se u kolosek“, poručila je Bekuta.

Pravi pjevački okršaj pogledajte u videu : 02:46:10

https://www.youtube.com/watch?v=o0EvkT4cx_k